EU-tietosuoja-asetuksen mukainen seloste:

Mitä tietoja kerään?

Kätilön Käsistä voi kerätä tietojasi ajanvaraukseen, laskutukseen, hyvän hoidon takaamiseksi sekä omalla suostumuksellasi mainostuslistaan. Kerään vain tietoja, joita tarvitsen näihin. Yhteystietolomakkeeseen ja asiakasrekisteriin tarvitsen nimesi ja yhteystietosi. Laskutukseen tarvitsen lakisääteiset laskuun ja maksuun tarvittavat tiedot. Hyvän hoidon turvaamiseksi pidän potilasarkistoa.

Voit tarkistaa ja oikaista tietojasi
 

Voit tehdä kirjallisen pyynnön nähdkäksesi tietosuojaselosteeni tai omat tietosi. Tätä varten voit tedhä kirjallisen pyynnön. Sinulla on oikeus vaatia kirjauksen korjaamista sekä halutessasi poistamaan henkilötietosi rekistereistämme. Potilasrekisteriin liittyy lakisääteinen säilyttämisvelvollisuus, joka menee tämän oikeuden ohi.

Miten käytän tietojasi?

Kerään tietojasi vastuullisesti ja yksityisyyttä kunnioittaen. Potilaslaki määrittelee potilastietojen käsittelystä ja säilytyksestä, mutta myös asiakastiedot ja mainontarekisteri säilytetään asianmukaisesti.

Asiakasrekisterin avulla ajanvaraus- ja peruutukset sujuvat. Ajanvarauskalenterini toimii toistaiseksi paperisena.

Potilasrekisteriä varten tarvitsenriittävät henkilötiedot, jotta voin identifioida samannimisetkin ihmiset sekä riittävät potilastiedot hyvän hoidon ja hoidon jatkuvuuden takaamiseksi. Kotikäynneille tarvitsen myös osoitetiedot. Tätä rekisteriä sitoo potilaslaki. Potilasrekisterimme on paperinen ja se säilytetään lukollisessa kaapissa kotitoimistossani.

Nettisivuillani olevan sähköisen yhteydenottolomakkeen yhteys on SSL-suojattu.

 

Kuinka kauan säilytän tietojasi?

Säilytäntietojasi niin kauan kuin niitä tarvitaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseen tai kunnes lakisääteiset velvollisuuden säilytyksestä täyttyvät. Saat tästä lisätietoja tietosuojaselosteestani.

Missä säilytän tietojasi?

Käsittelen tietosi Euroopan unionin/Euroopan talousalueen sisällä. Henkilötietojasi ei luovuteta tai siirretä Euroopan unionin ("EU") tai Euroopan talousalueen ("ETA") ulkopuolelle ilman laissa olevaa perustetta.  Osa yhteistyökumppaneistani (esim Paypal, Wave-kirjanpitojärjestelmä) voivat sijaita EU:n tai ETA:n ulkopuolella, jolloin tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle on  tarpeen.  

Paperiset ajanvaraus- ja potilastiedot säilytetään lukollisessa kaapissa. 

Tietolähteet ja tietojen luovuttaminen

Tietoja saan vain sinulta. En luovuta mitään tietoja kolmansille osapuolille ilman lupaasi.

Lakisääteiset maksutiedot kulkevat maksutavan mukaan pankin ja maksupääteyhtiön kautta. Tietoturvaloukkauksien estämiseksi teen parhaani, mutta jos niin käy, olenyhteydessä sekä viranomaisiin, että kohteeksi joutuneisiin asiakkaisiini.